Vleespakket (scharrelvarkensvlees)

circa 20 kilo € 130,00
Het varkensvleespakket van 20 kg heeft de volgende samenstelling: ca. 4-5 kg gehakt, ca. 2-3 kg ribkoteletten of filetlapjes, ca. 2–3 kg halskoteletten, ca. 1,5–2 kg schnitzel, ca. 0,5-1 kg varkenshaas, ca. 1-2 kg rugspek, ca. 1,5-2 kg platte ribben, ca. 1,5-2 kg hamlappen, soepbotten, bloedworst met spek en zult.

Het varkensvleespakket is samengesteld met vlees van scharrelvarkens. De scharrelvarkens zijn ook op diervriendelijke wijze gehouden. De varkens konden hun hele leven buiten spelen in een ruime weide met gras, modderpoelen en boomstronken. De varkens krijgen iedere dag brok met maïs of aardappels en groenten en fruit. Dit voedselpatroon en de dagelijkse mogelijkheid om veel te bewegen geven het vlees een stevige structuur met een relatief laag vetgehalte. Lekker en gezond!
/

Producent Vleesveehouderij van de Haar-Snijders

Sander van de Haar en Barbara Snijders houden Galloway-runderen en scharrelvarkens. De runderen grazen het hele jaar buiten. De scharrelvarkens spelen altijd in de wei. Deze diervriendelijke manier van houden proef je terug.