Verse Stoof

circa 430 ml € 5,50
Verse stoof is eigenlijk een compleet vlees gerecht, op basis van van heerlijk runderstoofvlees van BommelBeef. Bommelbeef is een ‘boerenlogisch’ bedrijf waar de runderen alle aandacht krijgen die ze verdienen. Hierdoor hebben ze heerlijk mals vlees dat van nature cholesterol-laag is.
Deze verse stoofpot kun je gebruiken als vleescomponent naast bijv aardappels en groente. Maar ook heerlijk als lunchgerecht op een vers broodje. En wat dacht je van stoofvlees bij frietjes? Kortom legio mogelijkheden!

De saus wordt geweckt geleverd in een glazen pot, zodat deze ook buiten de koelkast langer houdbaar is. Altijd handig zo’n heerlijke stoofpot in de voorraadkast.

Ingrediënten:
Biologische bouillon (40%), rundvlees (35%), tomaat (10%), ui, knoflook, tomatenpuree, rode wijn, snufje zout en verse biologische kruiden
Verse Stoof

Producent Soup-a-go-go

Soup-a-go-go is een creatief bedrijf, gespecialiseerd in smaakvolle soepen en sauzen van verse en met name biologische ingrediënten. Pure, eerlijke producten met liefde voor mens en dier geteeld en gefokt, hebben smaak. De soepen en sauzen van SOUP-a-go-go laten je die smaak ervaren met gezonde, makkelijke en vooral smaakvolle maaltijden.