Vers vlees Rechtstreeks van de boer

  • Vers van het land
  • Eenvoudig bestellen
  • Ruime keuzes
Deterra Vleespakket Steak
Deterra Vleespakket Steak

Ook genieten van top vlees? Vind snel een afhaalpunt bij jou in de buurt

Vleespakket BBQ

PROEF ZELF HET VERSCHIL

De zon laat z’n gezicht weer zien, de BBQ’s komen weer uit de schuur, tijd voor een lekker stuk vlees! Bij Deterra ben je aan het juiste adres voor een grote Amerikaanse steak, maar ook voor een mager kipfiletje. Van hacheevlees en soepvlees tot hamburgers, varkenslappen en varkensoesters. Van sucadelapjes en gekruide kippenvleugels tot complete BBQ-pakketten en steengrill vleespakketten. You name it en Deterra verzamelt het voor je. Dus vul je postcode in en proef zelf het verschil!

AMBACHTELIJKE (BIOLOGISCHE) BEREIDINGSWIJZE

De herkomst van het vlees van onze boeren kunnen we volledig garanderen. Bij Deterra bestel je eerlijk (biologische) vlees, vaak nog op ambachtelijke wijze geslacht en bereid. Veel boeren waarmee we samenwerken produceren biologische producten. Ook wanneer het predicaat ‘biologisch’ voor de boer niet gebruikt wordt, heeft zijn manier van werken veel overeenkomsten met een biologische werkwijze.

Vleespakket Kip
Vleespakket Tafel

LIEFDE VOOR HET VAK EN VOOR DE DIEREN

Onze boeren hebben liefde voor het vak en zorgen goed voor de dieren. De dieren worden zoveel mogelijk in hun natuurlijke gedrag gestimuleerd en krijgen de rust en ruimte die ze nodig hebben om rustig op te kunnen groeien. Dit proef je terug in de smaak van het vlees.