Rabarber

circa 500 gram € 0,75
Tijdelijk niet beschikbaar
Rabarber heeft een unieke, iets zure smaak en wordt zowel warm als koud gegeten. Deze groente wordt vrijwel altijd verwerkt tot een lekkere compote of een zoet nagerecht.

Zo kan de compote een heerlijk bijgerecht zijn bij bijvoorbeeld stoofschotels met eend, lam of varkensvlees. Maar als dessert kun je het mengen met vanillevla of yoghurt, of serveren op een laagje lange vingers met een bolletje ijs. Heerlijk! Maar verwerk rabarber ook eens in een lekkere taart of gebak, eventueel in combinatie met fruit. Of wat dacht je van rabarber op brood met een laagje kwark?
De kooktijd van rabarber is 10 tot 15 minuten. Rabarber is goed als de stengels geheel in vezels uit elkaar vallen.
Rabarber

Producent Groentekwekerij Oppers

Groentekwekerij Oppers uit Oost- West- en Middelbeers, kweekt milieubewust en zo duurzaam mogelijk een breed scala aan groenten. Naast de traditionele groenten, ook diverse soorten ‘vergeten groenten’.