Mama's granaatappeldressing

500 milliliter € 14,95
Granaatappeldressing zit vol antioxidanten, foliumzuur, en vitaminen (A, B en C). De balans tussen zuur en zoet is heel bijzonder. Het is gemaakt van 100% granaatappelpitjes (ingekookt). Granaatappel is een prachtige rode vrucht die ongeveer zo groot is als een sinaasappel. De pitjes zijn een bron van kalium, vitamine C en een grote hoeveelheid van stoffen die je immuunsysteem versterken.

Je kunt het combineren met olijfolie. De frisse, fruitige smaak van granaatappelazijn doet het uitstekend in salades of doe het bijvoorbeeld door bulgursalade. Het is met veel liefde en geduld bereid en dat proef je!
Mama's granaatappeldressing

Producent Pure Food & Pure Taste

Lekker in de keuken na een drukke werkdag en in het weekend uitgebreid koken met dagverse ingrediënten. Gerechten met veel liefde bereiden, presenteren en vooral heerlijk tafelen in gezelschap van familie en vrienden. Dat is altijd mijn pure ontspanning geweest! Zo ontstond het idee voor Pure Food & Pure Taste. Voor mij draait het om méér dan alleen lekkere gerechten die met liefde worden bereid. Het totale plaatje moet kloppen.