Ook leverancier worden?

Met jouw (biologische) boerderijwinkel online gaan en je overheerlijke streekproducten beter verkopen? En dat zonder hier zelf extra zorg en omkijken naar te hebben? En waarbij je dan ook nog zelf jouw assortiment én prijs mag bepalen? Kies dan voor Deterra!

We zijn altijd op zoek naar boeren en producenten die met liefde hun producten telen en/of bereiden.

Weet de consument jou via het internet te vinden?

Hoe mooi zou het zijn als je nog meer bewuste consumenten aan jouw klantenkring kunt toevoegen? Met Deterra krijg je er een flinke etalage bij: een buitenkans om producten te promoten en te verkopen.

Deelnemen is aantrekkelijk

Surf eens rond op onze website. Bedenk dat je zelf deelneemt aan dit online platform. Klanten selecteren jou, je aanbod of jouw regio. Afhankelijk van hun zoekgedrag, krijgen ze jouw producten op een presenteerblaadje aangeboden.

Je verkoopt je producten rechtstreeks aan de klant. Tegen vastgestelde prijzen, die je natuurlijk zelf bepaalt! Bestellen is kinderlijk eenvoudig. Klanten halen de bestelling bij jou, of één van de gekoppelde afhaalpunten af.

Laag risico, hoog rendement

Reken maar dat je zo een flinke impuls aan je verkoop geeft. Die bewust etende consumenten uit de buurt kunnen nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online hun bestellingen plaatsen. De verkoop gaat door, zonder dat je op dat moment bereikbaar hoeft te zijn.

Online promotie

Veel tijd wordt gestoken in online marketing en promotie. De site is geoptimaliseerd voor Google (zoekmachineoptimalisatie) en we adverteren met Google AdWords en via social media kanalen als Facebook en Twitter. We zorgen ervoor dat meer en meer consumenten de (online) weg naar jouw producten vinden.

Ontzorgen

Deterra regelt de administratieve orderafhandeling en het betalingsverkeer. Daarbij zorgen wij voor alle handelingen die nodig zijn om jouw eigen pagina binnen Deterra online te krijgen. Dat betekent het maken van foto's van het bedrijf en de producten (op locatie en door een professionele fotograaf), het schrijven van de benodigde teksten en het invoeren van alle gegevens in het systeem.

Voor bovenstaande betaal je betaalt geen abonnementskosten, slechts éénmalig kosten van € 495,- excl. BTW. Daarbij rekent Deterra een kleine marge van 10% over de verkochte producten.

Technisch beheer

Deterra regelt het technisch beheer, de ontwikkeling van de website, maar ook het inrichten van jouw Deterra webwinkel en het aanmaken van het productassortiment.

Overtuigd? Bel of mail ons en we gaan het regelen!
06 37 44 93 48  /  info@deterra.nl