Jonagold appel groot

circa 3 kilo € 4,00
De Jonagold is een zoetzure appel en heeft een heel goed aroma. Deze appel is het lekkerst om als gezond tussendoortje uit de hand te eten. Ook bij het dessert, bijvoorbeeld door yoghurt en in muesli, doet hij het erg goed.

De Jonagold is ook een erg geschikte appel om moes van te maken. Zo kun je met appels eindeloos variëren, want ze zijn ook heerlijk om te verwerken in een frisse fruitsalade of in warme gerechten. Je kunt de appels vullen en bakken in de oven, stoven of frituren. Maar maak van Jonagold appels ook eens een taartbodem of vul een cake met een lekkere compote. Je kunt er ook een appelsap van maken of wat dacht je van een saus, chutney of jam?
Jonagold appel groot

Producent Fruitteeltbedrijf Smorenburg

"Bewust op smaak geteeld" is het motto van Ariën en Annet Smorenburg. Als derde generatie telen zij op hun prachtige boomgaard in Woerden vele soorten appels, peren, pruimen en kersen onder het SPN keurmerk. Hij zet zich in om mensen weer kennis te laten maken met vers fruit, op de juiste tijd geplukt, op de juiste manier bewaard en verpakt. Dat doet ontzettend veel met de smaak!