Gieser Wildeman peer groot

circa 3 kilo € 4,50
De Gieser Wildeman heeft een zeer zoete smaak. Ongekookt is de peer niet geschikt voor consumptie. Deze stoofpeer kookt vuurrood en is zo zoet dat suiker toevoegen niet per se nodig is. Het vruchtvlees van de peer is wit, vast en korrelig. Stoof de Gieser Wildeman in rode of witte wijn of in honing, op smaak gebracht met gember. Naar smaak kun je nog kaneel, vanille of kruidnagel toevoegen. De kooktijd voor de Gieser Wildeman peertjes is 2 tot 4 uur.

Stoofperen worden vaak als een heerlijk bijgerecht voor wild of rundvlees geserveerd. Voor een feestelijk effect kun je hele peertjes serveren. Je kunt van stoofpeertjes ook de lekkerste desserts maken of als compote serveren en verwerken in gebak.
Gieser Wildeman peer groot

Producent Fruitteeltbedrijf Smorenburg

"Bewust op smaak geteeld" is het motto van Ariën en Annet Smorenburg. Als derde generatie telen zij op hun prachtige boomgaard in Woerden vele soorten appels, peren, pruimen en kersen onder het SPN keurmerk. Hij zet zich in om mensen weer kennis te laten maken met vers fruit, op de juiste tijd geplukt, op de juiste manier bewaard en verpakt. Dat doet ontzettend veel met de smaak!