Pakketten

Onze boeren stellen ook voor jou de lekkerste pakketten samen. Bestaande uit groente en fruit, overheerlijk vlees; bijvoorbeeld speciaal voor op de BBQ, of samengestelde pakketten voor een voedzaam eetpatroon gedurende X-dagen, jij kiest!

Wij maken het graag gemakkelijk voor je.

De fruit-, groente-, vlees-, en visboeren waarmee Deterra samenwerkt, zijn biologische boeren en lokale boeren. Deze boeren zijn zeer begaan met de natuur en het milieu. Dit vertaalt zich in de werkwijze en de producten. Kijk zelf maar eens. Bekijk de boeren uit jouw regio. Ook werken we met bakkers.

Doordat we samenwerken met zoveel verschillende gepassioneerde producenten, met ieder hun eigen specialisme, kunnen we jou een gevarieerd aanbod bieden. We stellen uiteenlopende pakketten samen, bestaande uit streekproducten van de hoogste kwaliteit, tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Volledig (biologisch) pakket

Boordevol fruit, groente en vlees, brood, zuivel, vis en aardappelen. Speciaal voor jou samengesteld. Smaakvolle combinaties zodat jij de hele week gevarieerd eet. Afgestemd op de seizoenen. En natuurlijk op wat jij lekker vindt.

Je hoeft de ingrediënten uit het pakket alleen nog maar in de pan te gooien, de rest hebben wij al voor je gedaan!

(Biologisch) groente- en fruitpakket

Afhankelijk van het seizoen en de oogst. In ieder geval een zeer gevarieerd assortiment, waar jij naar hartenlust mee kunt combineren. Denk ook aan vergeten groenten; groentes die we vroeger veel aten, maar nu een beetje zijn vergeten, zoals de pastinaak.

(Biologisch) vleespakket

Een gevarieerd vleespakket voor de vleesliefhebber. Hier weet jij wel raad mee. Een mix van rood en wit vlees. Boordevol gezonde vetten en eiwitten.

(Biologisch) BBQ pakket

Bestaande uit vlees, vis en groenten die het goed doen op de BBQ.

Lekkere steaks, spiezen, burgers en kip. Gemarineerd en gekruid vlees.

(Biologisch) Gourmet- steengrillpakket

Een gevarieerd assortiment voorgesneden en gekruid vlees (zodat het straks ook past op die kleine pannetjes).

Bekijk de boeren uit jouw regio om het aanbod van samengestelde fruit-, groente-, brood-, vis- en vleespakketten te bekijken.

BEKIJK AANBOD