IJs

Hmmm… onze lokale boeren weten wel wat lekker is. Momenteel werken we met maar liefst 4 ijsboeren samen. Bij ieder (biologisch) ijsproduct staat de boerderij, waarvan de zuivel afkomstig is, duidelijk vermeld. Hierdoor ben jij verzekerd van een eerlijk product met een duidelijke herkomst.

De Vughtse IJsboerderij en IJsboerderij de Schoonheuvel in Hedel bereiden roomijs op ambachtelijke wijze, met verse volle melk afkomstig van de eigen koeien. De Vughtse IJsboerderij maakt ook heerlijk sorbetijs van fruit en natuurlijke grondstoffen. De ‘Stoerderij’ is een biologische boerderij in Son en Breugel. Hier wordt roomijs gemaakt van de melk van waterbuffels die ze zelf houden. In Made maakt IJsboerderij Dilven ambachtelijk ijs van de melk van eigen koeien, denk aan roomijs, yoghurtijs, sorbetijs, maar ook suikervrij ijs, ijsgebak en bruidstaarten.

Deze (h)eerlijkheden zijn bij Deterra te bestellen en worden ijskoud bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor jou klaargezet!

Biologisch

Onze Deterra ijsboeren bestaan uit biologische boeren en lokale boeren. Onze boeren zijn zeer begaan met de natuur en het milieu. Dit vertaalt zich in de werkwijze en de producten. Kijk zelf maar eens. Bekijk de ijsboeren uit jouw regio.

Lekker

Je proeft dat het ijs van onze ijsboeren zelfgemaakt is. Met passie voor zuivel, vakmanschap en een ontwikkelde smaak voor heerlijk ijs. Vaak nog volgens een uniek recept bereid (dat van generatie op generatie wordt overgedragen).

Assortiment

Roomijs/schepijs en yoghurtijs van de melk van eigen gehouden koeien. Sorbetijs van (biologisch) fruit en natuurlijke grondstoffen. Waterbuffelijs. IJstaarten en bruidstaarten. IJs bereid volgens HACCP-richtlijnen.

Allergieën

Onze boeren maken ook speciaal ijs, geschikt voor mensen met een koemelkallergie of glutenvrij dieet.

BEKIJK AANBOD