Courgette groen

per stuk € 0,50
Tijdelijk niet beschikbaar
Groentekwekerij Oppers teelt zoveel mogelijk authentieke courgetterassen en laat de courgette op een rustige en natuurlijke wijze groeien. Dit heeft een positieve invloed op de de smaak van de courgette.

De groene courgette heeft een frisse, neutrale smaak en de courgette heeft stevig vruchtvlees. Voor de groente geldt: hoe kleiner, hoe lekkerder.

Je kunt courgettes in plakjes of reepjes snijden, halveren of heel laten. Courgette is een veelzijdige groente die heel veel mogelijkheden kent. Vul hem bijvoorbeeld eens met gehakt of rijst. Of doe plakjes courgette op je zelfgemaakte pizza. Courgette is ook heerlijk om te verwerken in een soep of lasagne. Daarnaast kun je de groente koken, stomen, (roer)bakken, frituren of grillen. De courgette moet knapperig blijven en dus kun je hem het beste maar kort bereiden, anders wordt hij papperig. Bak of grill de courgette dus maar 5 minuten.
Courgette

Producent Groentekwekerij Oppers

Groentekwekerij Oppers uit Oost- West- en Middelbeers, kweekt milieubewust en zo duurzaam mogelijk een breed scala aan groenten. Naast de traditionele groenten, ook diverse soorten ‘vergeten groenten’.